H2E® DEKARBONIZACIJA

PREVENTIVNO ODRŽAVANJE SPREČAVA PROBLEME SA MOTOROM!

H2E Dekarbonizacija

Sertifikovan i naučno dokazan sistem. Smanjuje izduvne gasove koji se proveravaju na tehničkom pregledu za prosečnih 75% kod benzinskih i 60% kod dizel motora. Vraća efikasnost sagorevanja (potrošnju goriva) i performanse motora blizu fabričkih vrednosti. Brz, jednostavan, efikasan i neinvazivan postupak čišćenja motora od naslaga ugljenika.

Manje izduvnih gasova – duži radni vek skupih delova:

Dekarbonizacija Injektori

Injektor

Prljav

Dekarbonizacija EGR ventil

EGR ventil

Začepljen

Dekarbonizacija DPF

DPF

Začepljen

Dekarbonizacija Turbina

Turbina

Prljava

Dekarbonizacija Izduv

Izduv

Zagušen

Dekarbonizacija Lambda Sonda

Lambda sonda

Zaprljana

Dekarbonizacija Katalizator

Katalizator

Začepljen

Dekarbonizacija Svećica

Svećica

Prljava

Dekarbonizacija Ventil

Ventil

Prljav

Dekarbonizacija Usisna Grana

Usisna grana

Začepljena

h2e čišćenje motora od ugljenika

H2E tretman čišćenja motora primenjiv je na svim vozilima, bez obzira na vrstu fosilnog goriva koje koriste - kao što su dizel, benzin, tečni naftni gas. Redovnim tretiranjem motora H2E gasom, kvarovi uzrokovani nakupljanjem ugljenika smanjuju se do čak 80% Samim tim smanjeni su i troškovi održavanja. H2E tehnologija je primenljiva na automobile, kamione, autobuse, poljoprivredne mašine, teške / lake mašine / opremu.

Koristeći potpuno automatizovanu H2E mašinu za dekarbonizaciju, tehničar u H2E servisu za dekarbonizaciju uklanja naslage ugljenika koje dovode do nepravilnog rada motora. Za manje od 60 minuta vaš motor će raditi kao kad je bio nov.

H2E mašinom za čišćenje ugljenika vodonik i kiseonik gasom izvlači se maskimalan benefit iz dekarbonizacije motora. Razvoj H2E tehnologije trajao je 10 godina. Za odabir optimalnih parametara, sistem u obzir uzima bitne informacije o motoru i uslovima eksploatacije vozila. H2E gas dovodi se na usis vazduha motora i smanjuje do 75% naslaga ugljika koji sprečavaju pravilan rad vašeg motora.

Dekarbonizacija proces
Dekarbonizacija proces čišćenja
Dekarbonizacija proces čišćenja DPF-a

Svi modeli H2E mašina poseduju automatizovan postupak H2E dekarbonizacije namenjen preventivnom održavanju vozila. Sa H2E PRO verzijama mašina iskusni dijagnostičari uspešno otklanjaju kvarove određenih delova motorne grupe. Mašinu za dekarbonizaciju možemo posmatrati i kao uređaj za kontrolu zaprljanosti motora. Dijagnostikovanje da li može pomoći ili ne često je skuplje od samog tretmana, a ako je zamena nekog dela ipak neophodna, novi deo će svakako duže trajati. Prljavi motor kao rezultat nakupljanja naslaga ugljenika velika je pretnja performansama vozila.

Mašina za dekarbonizaciju
Glavne prednosti dekarbonizacije
Dekarbonizacija štedi gorivo

Štedi gorivo

Dekarbonizacija povećava radni vek motora

Povećava radni vek motora

Dekarbonizacija vraća vrhunske performanse

Vraća vrhunske performanse

Dekarbonizacija smanjuje zagušenost i dimnost

Smanjuje zagušenost i dimnost

Dekarbonizacija redovno održavanje vozila
H2E dekarbonizacija lokacija
Servis za dekarbonizaciju